Καλέστε μας +30 6982481546
Sticker website ETPA GR HighRes
Το καλάθι σας είναι άδειο.
kar

Τρόποι Πληρωμής

1) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας στος τραπεζικό λογαριασμό του E-shop Skiathos Cruises. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της τράπεζας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6982481546.

• IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR81 0172 6000 0056 0003 7693 508
Διικαιούχος: Χρυσομάλλης Ιωάννης

2) Με PAYPAL Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του PayPal, ακόμη και χωρίς να έχετε λογαριασμό και με τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Τα προϊόντα σας αποστέλλονται συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο της αγοράς σας.

3)  Χρεωστική ή Πιστωτική 
Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Master Card, Visa και Visa Electron.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «i-bank e-Simplify» της Εθνικής Τράπεζας η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Ο Χρήστης κατά την πληρωμή με κάρτα μεταβαίνει αυτόματα στο περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας και πραγματοποιεί την πληρωμή με την ασφάλεια που εγγυάται η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών «i-bank e-Simplify» της Εθνικής Τράπεζας.

Η επιχείρηση μας δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο σχετικά με τα στοιχεία πληρωμής παρά μόνο ότι η πληρωμή ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί με επιτυχία ο χρήστης επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας και ολοκληρώνει την παραγγελία του.

 

 

 

 

 

 

 

Ο Στόλος μας

  • Skiathos
    Cruises
  • Skiathos
    Cruises
  • Skiathos
    Cruises
  • Skiathos
    Cruises
  • Skiathos
    Cruises
Xρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...